Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

Comprar durant les festes nadalenques

Un altre any i ja és aquí el Nadal, i amb ell les nostres compres nadalenques.
Què fa diferent aquestes compres de les que fem durant la resta de l’any?
Doncs que ens envaeix allò que anomenen l’”esperit nadalenc”, i apa! a comprar compulsivament (això és el que ens diuen), o realment mirem més el que comprem?

M’explico:
Durant tot l’any, i especialment aquests últims, hem hagut de mirar en què ens gastem els diners pels “PERSIs”: PER SI un cas ens cal més tard, PER SI algú de la casa es queda sense feina, PER SI … etc. Parlo sempre des de la meva perspectiva, que crec que és més comú del que jo pugui imaginar.

Què passa si has de fer algun regal o si t’ho han de fer a tu? Doncs que aprofitem l’ocasió i busquem alguna cosa que sigui necessària. Fins i tot de vegades preguntem directament i descaradament al “receptor de la prebenda” -Què necessites? – Per evitar que aquests diners acabin convertits en un altre trasto inútil (confesso: jo ho he fet).

Però dic jo: ara és “NADAL” així que a fer norris amb els “PERSIs”! És moment de regalar i que et regalin alguna cosa com a premi, com a recompensa a l’any viscut.
És moment de comprar amb il•lusió, amb emoció i sentiments que t’omplen de felicitat (no us passeu tampoc ara, guardeu una mica de la paga extra que després no ens haguem de penedir 😉 ).

Així que sí!! Mirem el que regalem, però mirem alguna cosa que a l’altra persona li faci feliç i li emocioni, independentment de si la necessita.
Són comuns els perfums, roba, tecnologia, etc. Però aquest any us proposo, i ara vaig a escombrar cap a casa però és que realment ho sento així, sortir dels regals típics i regalar alguna cosa diferent, de vegades sense utilitat (simplement per bonica), però que us ompli. Una cosa amb història. Perdeu-vos una estona (sempre podem trobar mitja hora) i sortiu al carrer i entreu en els petits negocis o navegueu a la xarxa per botigues on mai heu estat. Cerqueu aquell detall que us tregui un somriure.
Sigueu originals 🙂

Bones Festes!!

-Julia per BDP-

Leave a Reply