Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

ENTREVISTA A MARI I SAGRA

MariYSagra
Avui ens agradaria que coneguessiu una mica més a la Mari i la Sagra. Són de les primeres dissenyadores que van integrar la plataforma. El seu disseny la “BagKids”, ens va encantar des del primer moment que la vam veure. És pràctica i original, com a nosaltres ens agrada! 🙂

Qui són la Mari i la Sagra?
Sagra: Som dues amigues que ens vam conèixer quan les nostres filles anaven a la mateixa escola. De tant en tant jo anava a ajudar a la Mari al taller que té i amb el temps vam crear una gran amistat.
Mari: La costura m’ha agradat des de petita. He estudiat tall i confecció. Als als 14 anys vaig començar a treballar. Sempre he estat una dona emprenedora, amb iniciativa, i quant vaig tenir l’oportunitat vaig crear el meu propi taller de costura.

¿Què feu actualment per viure?
M .: Com ja us he explicat, jo treballo en el meu taller de costura per a la llar.
S .: Jo des de fa ja uns quants anys treballo en un taller planxant. I ara fent les Bagkids.

¿Com se us va ocórrer la BagKids?
M .: Sagra em va explicar la seva idea diverses vegades, però jo no ho veia clar i la veritat és que no li vaig fer gaire cas. Però ella va anar insistint i com passàvem tant de temps juntes, al final vaig veure que podia ser una bona idea i ens vam posar a fer prototips.
SI .: Se’ns va ocórrer perquè quan el nostres fills eren petits i anàvem al parc, sempre havíem de portar un munt de coses: que si joguines, que si una manteta per al terra, … Ara que són les meves nebodes les que tenen nens, se’ns va acudir crear la Bagkids perquè no haguessin d’anar carregades amb tantes coses.

¿Quins són els majors reptes o problemes amb els que us heu trobat a l’hora de posar en marxa la BagKids?
S .: Realment problemes pocs, o més aviat cap. En tenir la Mari el taller i les màquines, el nostre repte va ser trobar una tela adequada per la part de fora, que es pogués rentar i fos impermeable. Per la part de dins, com cadascuna tenim un gust diferent, el repte va ser posar-nos d’acord!. Però al final vam aconseguir unir les idees de cadascuna, i creiem que el resultat ha estat encertat.

¿Perquè decidiu unir-vos a la plataforma?
M .: Una de les fundadores de la plataforma és amiga nostra. Li vam explicar la nostra idea, i ens va animar perquè la poséssim en marxa. Ens han estat ajudant durant tot el procés. Així que podem dir que, entre cometes, elles han estat partícips d’aquest projecte.

¿Convenceu-me: per què tothom hauria de comprar una BagKids?
M .: Bé potser tothom no és necessari, però si aquelles persones que tinguin un nadó. És una manera molt còmoda i pràctica de portar tot el que necessita quan surts de casa.
S .: La Bagkids no només serveix per quan surts fora de casa, sino que també la pots utilitzar a casa teva. Pots posar al teu nadó a sobre sense por a que agafi fred del terra. I com està encoixinada saps que estarà molt còmode. I un cop el nadó creixi pots seguir utilitzant-la per quan vagis a la piscina o la platja. En ella no només podràs posar les teves coses sinó que també funciona de coixí o de seient tovet. De fet ens estem trobant amb moltes noies sense nens que ens la estant demanant!

¿Teniu nous projectes?
S .: Sí, estem treballant en noves idees. Com ja hem dit, hi ha noies que ens han demanat fer un model per a dones sense nens per portar-la a la platja. Així que estem treballant en això. Volem que tingui en comú amb la Bagkids algunes de les seves característiques, que sigui impermeable, que es pugui rentar fàcilment i estigui encoixinada.
M .: Tenim algun projecte més. Estem fent proves. Però de moment no direm més (rialles …)

– Por Julia Ramírez –

No t’oblidis de subscriure’t al nostre newsletter mensual! Només un email al mes on t’informen de talent nou que anem descobrint. No t’ho pots perdre! 😉

BagKids_Blog

Leave a Reply