Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

QUE SORTIM A LA TELE!! :)

Blog_1_RtvA
Aquest cap de setmana vam tenir l’honor que Rtva Andorra ens fes una entrevista (per a qui no ho sàpiga, BDP té arrels andorranes, he, he). Així que allà ens vam plantar al Principat amb tots els nostres dissenyadors. Ens van tractar fenomenal. Gràcies per tot!!!
Aquí us deixo l’entrevista i el link a la mateixa (Entrevista a BDP) per si li voleu fer una ullada.

———————————————————————————————————————-
Barcelona compta des de fa uns mesos amb una plataforma que vol reunir dissenyadors innovadors i originals, encara desconeguts. La iniciativa, que està tenint molt d´èxit, ha estat possible gràcies a l´impuls d´una andorrana que resideix a la capital catalana i que vol importar la idea al nostre país.

Com totes les bones idees, Barcelona Design Platform, BDP, va néixer gràcies a una afició que amb l´esdevenir del temps es va transformar en una passió. Tot i que Meritxell Gràcia, una andorrana establerta a Barcelona, és enginyera i Júlia Ramirez és comptable, el disseny els uneix i van decidir fer quelcom per donar a conèixer el talent d´amics o coneguts que eren capaços de crear coses diferents. BPD és una plataforma destinada a mostrar el talent d´artistes desconeguts. Només cal uns requisits: que siguin dissenyadors de la zona on pertany la plataforma i que les seves creacions siguin originals i innovadores.

Actualment compten amb creacions de 14 dissenyadors, capaços de transformar unes ampolles normals, en unes originals setrilleres, o rodes gastades de bicicletes en una bossa. I altres bosses creades amb un original sistema d´enllumenat interior. O un llum de ceràmica que sembla fet de paper. O fundes per protegir el casc de la moto. La idea és estendre el projecte a Andorra.
Ara per ara la idea està en els seus inicis, ja que es va posar en marxa al setembre de l´any passat. Tot i això esta tenint una bona resposta per part dels clients, que poden adquirir els productes a través del web, tot i que algunes botigues de Barcelona ja distribueixen els productes.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatges: Hèctor Romance

Leave a Reply