Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

Visita a Palo Alto Market desembre 2015

DSC06582 (800x600)

Em presento: sóc la Júlia, l’altra “pota” de BDP. Aquest passat cap de setmana, 5 i 6 de desembre, va ser l’últim Palo Alto Market de l’any 2015. I com va sent un hàbit Barcelona Design Platform hi va ser.
He de reconèixer, que tot i que últimament hi ha menys disseny d’objectes i més moda, com ja hem comentat alguna altra vegada, a mi personalment m’encanta.
A Palo Alto Market s’uneixen dues de les meves passions, una l’arquitectura paisatgística i l’altra el disseny. Quan entres al recinte, et fan sentir tal com diuen ells, que estàs en “una illa urbana”. Els edificis juntament amb els jardins, que semblen que creixin salvatges, són un marc espectacular per poder gaudir de l’increïble talent creatiu que ens envolta.

DSC06587 (800x600)
DSC06585 (800x600)

Com a bon street market està complementat amb una varietat de “foodtrucks”, bars i bona música en directe.
En aquesta edició participaven alguns dels dissenyadors que podeu trobar a la nostra plataforma, com és el cas del El Lleó de Cloe, amb totes les seves mascotes. A mi em tornen boja les seves siluetes de ferro folrades en vellut de diferents colors. És per tenir una de cada i formar la teva pròpia ventrada.
També estava l’Ignasi amb la seva “Fillin Lamp” ¿li heu fet una ullada? Increïble un disseny que et dóna la llibertat d’utilitzar la teva imaginació i fer diferents acabats per a diferents moments.

DSC06628 (800x600)
DSC06597 (800x600)

També, com en gairebé totes les edicions anteriors, he descobert algun dissenyador nou com el Jordi Canudas i les seves “Dipping Light”. Unes llums molt divertides amb un excel·lent disseny, (a veure si el veiem aviat a la nostra plataforma 😉 ).
Aquest cap de setmana anava de làmpades! una altra dissenyadora que fa també uns dissenys increïbles és l’ilüü. Es tracta de làmpades fetes amb llaunes de conserves. Un disseny molt net i càlid a la vista.

DSC06599 (800x600)
DSC06610 (800x600)

Una de les coses que ha anat millorant a Palo Alto, al meu parer, és que cada vegada organitzen més activitats per a nens. És una bona manera d’iniciar als xavals en el món del disseny i la creativitat.
Us proposo que visiteu Palo Alto Market en algun dels seus pròxims esdeveniments. Deixeu que els sentits se us despertin en creuar la porta, i sobretot descobriu per vosaltres mateixos el talent i la creativitat dels diferents dissenyadors que allà hi trobareu.

Leave a Reply