Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

Visita a Palo Alto Market març 2016

Aquest passat cap de setmana, com cada primer cap de setmana del mes, vam estar a Palo Alto Market.
Ja us havíem comentat, alguna altra vegada, que si teniu pensat anar un diumenge, intenteu anar abans de les 12:00h. Bé, doncs ho diem per alguna cosa. Aquest diumenge no vaig poder anar abans d’aquesta hora i va passar el que havia de passar, una hora buscant aparcament i una hora més fent cua per entrar.

Molta gent va sobre aquesta hora per fer el vermut o menjar, d’això se’ns han queixat ja diversos dissenyadors. Segons ells Palo Alto s’està convertint més en un lloc on passar una estona, menjar i escoltar música, que un lloc on els dissenyadors puguin mostrar i vendre al públic les seves creacions. Per al visitant genial, per als dissenyadors … no tant.

Bé us explico, després de trigar més d’una hora en entrar, ja estava pensant si valia la pena o no haver anat aquest cap de setmana. Perquè més del mateix, roba, sabates, ulleres de fusta etc. Heeee !!!! Que això no sigui el que nosaltres busquem, no vol dir que no valgui la pena anar-hi.

Entre dissenyadors de roba i joies, estava Carina XO-in my room. Dissenyen mobiliari per a nens amb formes senzilles, naturals i sobretot diferents. Personalment em va encantar el moble que tenien al market. Són d’aquests dissenys que un cop han complert amb la seva funció, els pots reutilitzar o situar-los en un altre lloc de la casa i segueixen tenint encant i funcionalitat.

XO-in my room_blog

En una altra de les galeries estava Marina Kokot. És un estudi de disseny ubicat a Barcelona. Presentaven uns dissenys moderns i funcionals. Sabeu els testos de tota la vida? Els que tenien les nostres àvies? Dons els han modernitzat. Estan fets de ferro i amb un disseny que per a mi són bonics fins sense testos. També exposaven la Linterna, que és una llum de làmines de fusta, que ve desmuntada perquè l’usuari la pugui muntar i participi en el procés creatiu.

Kokot_blog

Comentar que també es pot trobar artesans ceramistes, amb dissenys moderns, diferents, originals, amb peces pintades a mà.
Aquest cap de setmana també vaig trobar EcoQuchu. Es dediquen al disseny i producció de productes per a jardineria i hort urbà. Dissenys originals i bonics. Tenen uns Kit per plantar que de regal són una idea molt original.

ecoQuchu_blog

– Per Julia Ramírez –

No t’oblidis de subscriure’t al nostre newsletter mensual! Només un email al mes on t’informen de talent nou que anem descobrint. No t’ho pots perdre! 😉

Leave a Reply