Barcelona Design Platform

You Are Viewing

A Blog Post

VISITA AL HANDMADE FESTIVAL

HandMade_1_Blog
El passat cap de setmana, des de divendres dia 8 fins al diumenge dia 10, es va celebrar al recinte de Montjuïc la tercera edició del “HANDMADE FESTIVAL”.
He de dir que tot i que sabia que era una fira dedicada al “Do it yourself!” (Fes-ho tu mateix), i després d’haver sentit parlar tant d’ella i haver-la vist tantes vegades publicitada, tenia l’esperança de trobar alguna cosa de disseny. Però avanço que no va ser així.

Com a vegades passa, algunes persones desenvolupen els prototips de les seves idees a casa, amb els mitjans que tenen a mà. D’aquí neixen idees que poden arribar a convertir-se en grans dissenys. Per això pensava que trobaria persones exposant les seves creacions, però en lloc d’això el que vaig trobar van ser cases comercials venent els seus materials: llanes, paper, teles, pintures, etc. La majoria dels expositors eren conegudes firmes d’aquesta indústria.

Cal destacar, que el que està bé d’aquesta fira, és que realitzen bastants tallers on pots aprendre i perfeccionar tècniques d’alguna manualitat que t’interessi. Aquestes firmes conegudes que us comentava, ensenyaven truquets perquè el bricolatge a casa sigui més fàcil. Sent positiva, qui sap, potser entre els visitants que van assistir i els que van realitzar algun taller, en el futur trobem en ell/a un/a gran dissenyador/a 😉

DSCF1927_Blog
He de dir que quan ja pesava que estava tot perdut, vaig trobar “Dr. Unic “. Es tracta d’uns nois que recullen objectes antics i els donen un nou ús. El resultat són objectes originals, diferents i molt creatius.

Dr.Unic_1_Blog
Resumint, la fira està bé si voleu passar una estona, saber qué es porta en això del “Do it yourself” o si voleu saber d’alguna tècnica en concret. Però si busqueu nous productes o creacions, tret que canviïn molt per al proper any, aquesta fira no és per això.

Per la nostra banda, Barcelona Design Platform seguirà visitant fires, markets o el que sigui, per buscar i ensenyar-vos aquells petits creadors que ens envolten.

– Per Julia Ramírez –
No t’oblidis de subscriure’t al nostre newsletter mensual! Només un email al mes on t’anirem mostrar talent nou que anem descobrint. T’ho perdràs? 😉

Leave a Reply